HTML

Piás szilveszteri SMS-ek

Szilveszterre 2012.11.22. 17:09

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. B.Ú.É.K.

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t .Boldog Új Évet Kívánok!

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgyis ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

Szilveszterkor azt kívánom, váljon valóra álmod, szívedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BÚÉK

Részeg vagyok mint az állat, telehánytam már a kádat. De a pezsgőpukkanásra felállok, s neked Boldog Új Évet Kívánok!

Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BÚÉK!

Pezsgő durran, konfetti hullik, az Ó év hamarosan elmúlik. Jó egészség és szerencse mindig utolérjen, ami eddig rossz volt soha ne kísértsen! BÚÉK!

komment

süti beállítások módosítása