HTML

Szilveszteri köszöntők

Szilveszterre 2012.12.17. 11:14

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el. Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek.

Lágy esőben, tömör ködben, hótrészegen, mély gödörben, szilveszter nehéz napján, négykézláb az árokpartján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Lélekemelő, mindazonáltal kalória-túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket, valamint derűlátó Szilveszteri sóhajtást és elképesztően mázlista Új Évet kívánok!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Mikor leszáll az éj... magasra lövik a tűzijátékot és ezzel kívánnak búék-ot!

Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy a denevérek is tudjanak jönni a buliba!

Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.Ú.É.K.

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy újévre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

Petárda robban, részeg a padlón koppan, róka család a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet én ide nem írok, Boldog új évet kívánok!

Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BÚÉK!

Pezsgő durran, konfetti hullik, az Ó év hamarosan elmúlik. Jó egészség és szerencse mindig utolérjen, ami eddig rossz volt soha ne kísértsen! BÚÉK!

Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltődtök a szilveszterre!

komment

süti beállítások módosítása