HTML

Újévi SMS válogatás

Szilveszterre 2012.11.23. 21:57

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon. B.Ú.É.K!

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.

Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásul közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új esztendőre.

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!
Én ma már nem teszek-veszek egész nap csak sokat eszek egy kismalaccal piálok boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Új esztendő új jót hozzon, régi jótól meg ne fosszon, s ha már több jót nem is hozhat: vigye el a régi rosszat! BÚÉK!

Új évi kis malac farka lógjon a szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Boldog új évet!

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Újév hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd, s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog újévet!