HTML

Pődör György: Újévi várakozás csodákra

Szilveszterre 2019.09.05. 07:58

A Mindenség
kis szögén
fityegő
Remény örök:
RÖGTÖN JÖVÖK!

(forrás)

Szilveszter

Szilveszterre 2013.12.31. 11:56

Válassz a linkek közül! :)

Szilveszteri versek

Szilveszteri idézetek

 

Vicces szilveszeri SMS

Szilveszterre 2012.12.26. 12:14

Bu... Bu... Bu... Buborék! Majdnem... Bu... Bu... BÚÉK!

Jó berúgtam, nagyot hányok... Boldog új évet kívánok!

Sok locsolót! Ja... Boldog újévet.

Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)

Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

Ezek Santa Claus rénszarvasai hátulról: 000000 Gyorsan küldd el őket 6 embernek, mert elkezdenek szarni és elszarják az egész évedet!

Karácsonyi SMS-ek

Szilveszterre 2012.12.24. 11:15

Minden kedves olvasómnak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok az alábbi karácsonyi SMS-ekkel:

Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!

Ha egy dagadt, piros ruhás pasi megragad és betuszkol egy zsákba ne ijedj meg. Csak arról van szó, hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!

A Karácsony valahol, még akkor is, ha csak az ajándékokat látjuk, Krisztus fényét őrzi. Nézz be e fénybe és találkozz Vele: ekkor lesz teljes az ünnep. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony! Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Boldog Karácsonyt!

Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot, járja át boldogság az egész családot!

Hull a hó, szól a szív, a barátnőm miért nem hív? Holnap itt a karácsony, az ölembe kívánom!

Szilveszteri köszöntők

Szilveszterre 2012.12.17. 11:14

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el. Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek.

Lágy esőben, tömör ködben, hótrészegen, mély gödörben, szilveszter nehéz napján, négykézláb az árokpartján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Lélekemelő, mindazonáltal kalória-túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket, valamint derűlátó Szilveszteri sóhajtást és elképesztően mázlista Új Évet kívánok!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Mikor leszáll az éj... magasra lövik a tűzijátékot és ezzel kívánnak búék-ot!

Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy a denevérek is tudjanak jönni a buliba!

Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.Ú.É.K.

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy újévre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

Petárda robban, részeg a padlón koppan, róka család a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet én ide nem írok, Boldog új évet kívánok!

Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BÚÉK!

Pezsgő durran, konfetti hullik, az Ó év hamarosan elmúlik. Jó egészség és szerencse mindig utolérjen, ami eddig rossz volt soha ne kísértsen! BÚÉK!

Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltődtök a szilveszterre!

Szilveszteri jókívánságok

Szilveszterre 2012.12.12. 12:14

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!

Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.Ú.É.K.

Eljött a nap, mely lezár egy évet, a jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok, s vágyatok valóra váljon, MINDENKIRE BOLDOG ÚJ ESZTENDŐ VÁRJON!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK!

Vegyes szilveszteri SMS válogatás

Szilveszterre 2012.12.02. 11:17

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. B.Ú.É.K.

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.!

Autócross és terepgumi angyalkákon tangabugyi balra kanyar, szemben árok, Boldog Új Évet Kívánok!

Az év utolsó napján, ha leszáll az éj szívünk egyet dobban valami véget ér. Ahogy búcsúzunk úgy köszöntünk is egyben, mindenkire áldás szálljon az új esztendőben.

Az új évre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened.

Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos, kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. Ú. É. K

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgyis ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Bújjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?

Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!

Bár az évnek még nincsen vége, lehet, hogy négykézláb érünk a végére, de addig míg stabilan állunk: Boldog Új Évet Kívánunk!!!

Bújjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az újév?

Petárdás SMS

Szilveszterre 2012.11.29. 13:32

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog újévet kívánok.

Durran a pezsgő, koccan a pohár, az adrenalin szintem a tetőfokára hág. Robban a petárda, repül a konfetti is nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK én is.

Robban a petárda, szól a trombita fekve hány ma a világ apraja-nagyja. Pezseg a szívem, és egy nagyot kiáltok Boldog Új Évet Kívánok!

Petárda robban, részeg a padlón koppan, róka család a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet én ide nem írok, Boldog új évet kívánok!

Újévi SMS válogatás

Szilveszterre 2012.11.23. 21:57

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon. B.Ú.É.K!

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.

Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásul közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új esztendőre.

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!
Én ma már nem teszek-veszek egész nap csak sokat eszek egy kismalaccal piálok boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!!

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Új esztendő új jót hozzon, régi jótól meg ne fosszon, s ha már több jót nem is hozhat: vigye el a régi rosszat! BÚÉK!

Új évi kis malac farka lógjon a szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Boldog új évet!

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Újév hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd, s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog újévet!

Piás szilveszteri SMS-ek

Szilveszterre 2012.11.22. 17:09

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. B.Ú.É.K.

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t .Boldog Új Évet Kívánok!

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgyis ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

Szilveszterkor azt kívánom, váljon valóra álmod, szívedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BÚÉK

Részeg vagyok mint az állat, telehánytam már a kádat. De a pezsgőpukkanásra felállok, s neked Boldog Új Évet Kívánok!

Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BÚÉK!

Pezsgő durran, konfetti hullik, az Ó év hamarosan elmúlik. Jó egészség és szerencse mindig utolérjen, ami eddig rossz volt soha ne kísértsen! BÚÉK!