HTML

SMS válogatás szilveszterre

Szilveszterre 2012.11.08. 07:22

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az évnek sms-ben kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET néked!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

Határ szélén öt manó, szereti ha hull a hó. Fehér hónak tisztasága, minden szívük kívánsága, hogy az új év mindenkinek nagyon-nagyon boldog legyen! BÚÉK

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

Hopihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet, kívánok békés boldog Új Évet!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog újévet Kívánok!

komment

süti beállítások módosítása