HTML

Vallásos szilveszteri SMS

Szilveszterre 2012.11.12. 12:03

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.!

Adjon az Isten minden jót ez új esztendőben, fehér kenyér dagadjék nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig bőven a patikát felejtsük el ez új esztendőben.

Adjon az Isten bő termést aratást... nyakig érő sarjút, hogy bosszantsa a kaszást... Adjon az Isten sok fát a kályhába... házi békességet a meleg szobába.. B.Ú.É.K..

Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, Jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk.

Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. B.Ú.É.K.!

Tervekhez szerencsét, munkádhoz kedvet, minden földi jóból a legkedvesebbet. Kérem a Jó Istent küldjön áldást rátok, hogy az új év minden napján vigyázzon Reátok! BÚÉK

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

komment

süti beállítások módosítása